Nyelv: HU | EN

Kézfej fiatalítás

Kezünk állandóan a figyelem központjában van és elárulja a korunkat akkor is, amikor az arcunk még nem. Kezünkön csapódik le az összes környezeti ártalom vagyis a napfény, a vegyi anyagok, a szél, a kétkezi munka, a háztartási tisztítószerek, a szolárium roncsoló hatása.

A károsító hatások eredményeként száraz petyhüdt, rugalmatlan elvékonyodott nap és öregségi foltos lesz a kéz. A kézbőr megfiatalítása, megújítása a pigmentfoltok eltüntetését, a kézfejen lévő
hajszáleresség és a kötőszöveti hiányosságok megszüntetését jelenti. Az orvos kozmetológus a páciens elvárásai alapján megtervezi a beavatkozások kombinációját, ami egyénre szabott bőrfiatalítási, bőrmegújítási kezeléseket jelent.

A kézbőr fiatalítása először mindig fotórejuvenáló pigmentációs kezeléssel kezdődik, amelynek hatására a napfoltok, öregségi foltok 75-90 %-át eltüntetjük. Ezután alkalmazzuk a kötőszövet erősítő bőrfiatalítást, amit fotórejuvenációnak nevezünk. A laser hőenergiája serkenti a kötőszöveti sejteket, hogy több kollagént és elasztint termeljenek, amelyek a szövetek szilárdságát, a bőr lágyságát és rugalmasságát biztosítják.

A négyhetente összesen 1-3 alkalommal ismételt kezeléssel bőrünk látványosan fiatalabb lesz, a kézfejen lévő hajszáleresség felritkul, a kötőszöveti sejtek stimulálódnak, új kollagén keletkezik és csökken a mélyrétegű vízhiány. Így évtizedeket lehet letörölni a kézfejünkről, ráadásul nincs gyógyulási idő vagyis nem keletkeznek sebek nyugodtan folytathatjuk mindennapi tevékenységünket.