Nyelv: HU | EN

Lézeres benőtt köröm kezelés

benőtt köröm - SkinCareLézerrel vagy hagyományos módon – a garantált eredményért!

A benőtt köröm érzékeny, gennyesedő, duzzadt esetleg vadhúsos köröm, az esetek többségében a nagy lábujjon ún. „öregujjon” előforduló elváltozás, ami megkeserítheti az életünket.

Kiváltó oka lehet a helytelenül vágott köröm, szűk cipő vagy örökletes körömforma.

Hogyan kezeljük a körömbenövést?

A kérdés a korszerű és hagyományos technikáknak köszönhetően szerencsére már megoldott. Az egyik leghatékonyabb szinte 100%-os eredményt adó módszer a Boér féle eljárással végzett műtét. Az orvos vezetéses érzéstelenítés után vérteleníti gumigyűrűvel a kezelt ujjat, majd 1-2 mm-es csíkot a benövés mellett eltávolít a körömlemezből. Ezután kémiai bőrsebészettel roncsolást alkalmaz a növekedési zónába lévő sejtekre megakadályozva ezzel a további benövést.

Másik megoldási mód a nagy pontossággal végezhető lézeres kezelés, amikor a műtétnél CO2 lézert alkalmaznak, aminek köszönhetően vágásra és utólagos varrásra sincsen szükség és kevesebb fájdalommal is jár.

Mindkét esetben a gyógyulási idő kb. 2 hét, az esetek többségében a probléma egy életre elfelejthető. A beavatkozás nem terheli meg a szervezetet így egyszerre több körömoldal műtétje is elvégezhető.

A beavatkozás ára: 30 000 Ft/körömoldal (további körömoldal azonos ujjon + 5 000 Ft)