Nyelv: HU | EN

Jogi nyilatkozat

A Skincare Kft tájékoztatja Önt, hogy weboldalának megtekintése, böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A SkinCare weboldalának tartalma és az alatta megjelenő termékek szerzői jogai a céget illetik meg. A Skincare Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy bármely részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. A Skincare Kft. semmilyen természetű garanciát nem vállal a megjelenő weboldal pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan.

Az itt megjelent információk tájékoztató jellegűek nem helyettesítik a szakmai konzultációt.

A Skincare Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor felülírja vagy elérhetőségét megszüntesse. Nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

A Skincare Kft. honlapján megjelenő, védett névvel és logóval rendelkező cég neve és logója az adott cég védjegye.

A nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a Skincare Kft. weboldala kapcsolódnak.

A Skincare Kft. nem vállal felelősséget a szerver esetleges meghibásodásából, elérhetetlenné válásából, a honlapja tartalmának harmadik fél általi megváltoztatásából származó károkért.

A www.skincare-klinika.hu főoldalára mutató linket bárki elhelyezheti saját felületén, pl: link oldalon vagy egyéb a honlap tartalmába vágó weboldalon.

Az Ön által megadott adatokat harmadik fél részére kizárólag az Ön beleegyezésével adjuk ki, erről előzetes engedélyét kérjük.