Nyelv: HU | EN

Drakula terápia

Szeretné ha arcbőre frissebb, fiatalosabb lenne?

BIO RÁNCTALANÍTÁS avagy DRAKULA TERÁPIA

A szépségiparban is megjelent a természetesség igénye, ami a legújabb ránctalanító, bőrmegújító „BIO” eljárás, mert a saját vér alkotóelemének visszafecskendezésén alapszik. A bulvár sajtóban Drakula terápia elhíresült eljárás ma már egy közkedvelt alternatív megoldást jelent.


A Drakula terápia lényege:

Kezelésünk során a saját vér levétele után kicentrifugálják és az így keletkezett sárga tiszta folyadékot (vérsavót) befecskendezik a kezelni kívánt területre.

Kezelésünk során az előre levett saját vért kicentrifugáljuk és az így keletkezett sárgás, tiszta folyadékot (vérsavót) befecskendezik a kezelni kívánt területre.

Az így nyert szérum gazdag növekedési faktorokban, ill. természetes proteinekben, ami serkenti a bőr kollagén sejtjeinek regenerálódását, csökkenti a ráncokat, hegeket, gátolja a bőr öregedési folyamatát, biztosítja a sejtújulást ill. sebgyógyulást.

A beavatkozást alkalmazzák ráncok és gyűrődések simítására, sejtmegújításra, megereszkedett és száraz bőr frissítésére. Az eljárás kihasználja a szervezet csodálatos regenerálódási képességét. A saját vér hatalmas előnye, hogy a mesterséges vegyületetekkel szemben itt nincs allergiás reakció.


Alkalmazható területek:

  • arc
  • nyak
  • dekoltázs
  • kézfej

A kezelés után enyhe ödéma lehet a tűszúrások nyomán, ami másnap reggelre teljesen megszűnik és egyedül csak az apró szúrások helye látszódhat meg, ami könnyedén eltüntethető egy kis make up-al.

A kezelést fél éven belül még kétszer érdemes megismételni a tartós hatás kedvéért.


További részletes információt talál a forgalmazó internetes oldalán: my-cells.net